Wie zit er achter Veertje.nl

Hallo! Ik ben Vera, geboren in 1986 en samenwonend met mijn vriend Martijn en mijn twee lieve zoontjes Scott en Joe in Ridderkerk.

Als kind verwoordde ik mezelf al graag door mijn emoties op te schrijven. Zo schoof ik geregeld – wanneer me iets dwarszat – briefjes met tekeningen onder de deur van mijn moeders kantoortje door.

Dit was nu eenmaal gemakkelijker dan de deur te openen en haar aan te moeten kijken. En dat werkte! Het gevoel om mezelf te willen uiten op papier is nooit meer weggegaan. Het helpt me bij het omgaan met mooie en minder mooie situaties. En dat is precies wat ik ook voor jou wil betekenen.

“Schrijven en tekenen begeleidde mij telkens weer op dit pad”

Hallo! Ik ben Vera, geboren in 1986 en samenwonend met mijn vriend Martijn en mijn twee lieve zoontjes Scott en Joe in Ridderkerk.

Als kind verwoordde ik mezelf al graag door mijn emoties op te schrijven. Zo schoof ik geregeld – wanneer me iets dwarszat – briefjes met tekeningen onder de deur van mijn moeders kantoortje door.

Dit was nu eenmaal gemakkelijker dan de deur te openen en haar aan te moeten kijken. En dat werkte! Het gevoel om mezelf te willen uiten op papier is nooit meer weggegaan. Het helpt me bij het omgaan met mooie en minder mooie situaties. En dat is precies wat ik ook voor jou wil betekenen.

“Schrijven en tekenen begeleidde mij telkens weer op dit pad”
Wie zit er achter Veertje

Na de geboorte van mijn zoon Scott, ben ik mezelf tegengekomen op een manier die ik nog niet kende. Er volgde een periode waarin ik mezelf moest (her)ontdekken. Mijn empathische ‘ik’ kon de grote verantwoording voor dit nieuwe leven maar moeilijk een plekje geven. Maar langzaamaan daalden mijn hormonen en steeg (hoera!) mijn geluksgevoel. Schrijven en tekenen begeleidde mij telkens weer op dit pad. En zo vormde het idee voor Veertje.nl zich langzaam in mijn hoofd.

“Het zinvolle gevoel van mijn woorden en illustraties op papier die jou raken, geeft me het gevoel écht iets te kunnen betekenen op deze wereld”

Het heeft sindsdien nog jaren geduurd voordat ik de moed (en de tijd) vond om in mijzelf te geloven en hier mijn werk van te maken. Maar sinds mijn jongste zoon ook naar de basisschool gaat is het me gelukt om dat eeuwige duiveltje van mijn schouder te duwen en te doen waar mijn hart altijd al heeft gelegen: Creëren voor ieder die dat nodig heeft! Het zinvolle gevoel van mijn woorden en illustraties op papier die jou raken, geeft me het gevoel écht iets te kunnen betekenen op deze wereld.

Welkom op mijn website, en stel gerust je vragen via info@veertje.nl!

Wie zit er achter Veertje

Na de geboorte van mijn zoon Scott, ben ik mezelf tegengekomen op een manier die ik nog niet kende. Er volgde een periode waarin ik mezelf moest (her)ontdekken. Mijn empathische ‘ik’ kon de grote verantwoording voor dit nieuwe leven maar moeilijk een plekje geven. Maar langzaamaan daalden mijn hormonen en steeg (hoera!) mijn geluksgevoel. Schrijven en tekenen begeleidde mij telkens weer op dit pad. En zo vormde het idee voor Veertje.nl zich langzaam in mijn hoofd.

“Het zinvolle gevoel van mijn woorden en illustraties op papier die jou raken, geeft me het gevoel écht iets te kunnen betekenen op deze wereld”

Het heeft sindsdien nog jaren geduurd voordat ik de moed (en de tijd) vond om in mijzelf te geloven en hier mijn werk van te maken. Maar sinds mijn jongste zoon ook naar de basisschool gaat is het me gelukt om dat eeuwige duiveltje van mijn schouder te duwen en te doen waar mijn hart altijd al heeft gelegen: Creëren voor ieder die dat nodig heeft! Het zinvolle gevoel van mijn woorden en illustraties op papier die jou raken, geeft me het gevoel écht iets te kunnen betekenen op deze wereld.

Welkom op mijn website, en stel gerust je vragen via info@veertje.nl!