MAATWERK

Is er een gedicht van mij dat jou ontzettend aanspreekt en waar je graag en print van wilt ontvangen?
Of heb je een idee voor een (geboorte)poster of een (geboorte)kaartje dat je graag met mij wil bespreken?

Hieronder vind je een aantal tarieven voor producten op maat.

Kort gedicht op maat (ca. 4 zinnen) met 1 revisieronde

 • Persoonlijk gesprekje over jouw wensen
 • Binnen één week 3 korte gedichtjes om uit te kiezen
 • Mogelijkheid tot feedback en één revisieronde

Prijzen

Kort gedicht digitaal€24,95
Kort gedicht inclusief print A4 op 300 grams papier + verzending€37,95

Hoe ga ik te werk?
Bij een kort gedichtje kun je denken aan een gedichtje voor op een geboortekaartje, trouwkaartje of een uitnodiging voor een speciale gelegenheid. Na een gesprekje via de telefoon of e-mail/app (wat jij fijn vindt) over jou wensen, ga ik aan de slag met dichten. Je ontvangt binnen een week 3 korte gedichtjes van mij. Hieruit kun je kiezen. Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn is er de mogelijkheid om feedback te geven zodat ik aanpassingen kan doen en jou naar alle tevredenheid een gedichtje kan afleveren!

Lang gedicht (zo lang als nodig is) met 1 revisieronde

 • Persoonlijk gesprekje over jouw wensen
 • Uiterlijk binnen twee weken jouw eerste persoonlijke versie
 • Sneller kan, mits duidelijk overlegd
 • Mogelijkheid tot feedback en één revisieronde

Prijzen

Lang gedicht digitaal€69,95
Lang gedicht inclusief print A4 op 300 grams papier + verzending€79,95
Lang gedicht inclusief print A4 op 300 grams papier en houten lijst (Donker of licht) + verzending€99,95

Hoe ga ik te werk?
Na een gesprek via de telefoon of e-mail/app (wat jij fijn vindt) over jou wensen, ga ik aan de slag met dichten. Het is van groot belang dat je zelf al goed inzichtelijk hebt wat je graag wilt ‘vertellen en overbrengen’. Je ontvangt vervolgens binnen uiterlijk twee weken een gedicht van mij. Een persoonlijk gedicht kan een bijzonder proces zijn, wat soms echt even tijd nodig heeft om te vormen. Wanneer dit voor jou te lang is, kan ik uiteraard kijken wat er mogelijk is om jou sneller te helpen! Mocht je toch nog niet helemaal tevreden zijn is er de mogelijkheid om feedback te geven zodat ik

Ontwerpkosten kaart op maat met 2 revisierondes

 • Persoonlijk gesprekje over jouw wensen
 • Uiterlijk binnen twee weken jouw eerste persoonlijke versie
 • Sneller kan, mits duidelijk overlegd
 • Mogelijkheid tot feedback en twee revisierondes
 • Gratis A4 poster op basis van jouw ontwerp!
 • Gratis proefdruk bij afname van minimaal 25 stuks

Prijzen

Ontwerpkosten digitaal ontwerp (exclusief drukwerk)€155,-

Hoe ga ik te werk?
Bij een kaartje op maat kan je denken aan een geboortekaartje, een trouwkaart of een uitnodiging voor een speciale gelegenheid.

Na goedkeuring van de offerte en een persoonlijk gesprek over jouw wensen, ga ik aan de slag met ontwerpen. Het is fijn als je zelf al goed inzichtelijk hebt wat jij van het kaartje verwacht. Een moodboard van kleuren en stijlen kan hierbij een grote hulp zijn. Je ontvangt vervolgens binnen uiterlijk twee weken, twee ontwerpen van mij. Wanneer dit voor jou te lang is, kan ik uiteraard kijken wat er mogelijk is om jou sneller te helpen!

Aan de hand van de ontwerpen gaan we verder met het ontwerp dat jou het meeste aanspreekt. In de prijs inbegrepen zijn twee revisierondes, zodat ik naar alle tevredenheid een prachtige kaart aan jou kan afleveren! Het meest voor de hand liggend is, dat ik ook het drukwerk en bijbehorende enveloppen voor jou regel. Dit kan een heleboel zorgen uit handen nemen. Bij een oplage van minimaal 25 stuks ontvang je eerst een gratis proefdruk. Zo weet je zeker dat je tevreden bent over het eindresultaat!

De kosten van het drukwerk zijn afhankelijk van het soort papier en de afwerking, dit wordt uiteraard in overleg bepaald en na goedkeuring geregeld. Wanneer je de wens hebt om het drukwerk zelf te regelen, dan kan dit ook! In dat geval ontvang je van mij een drukklaar PDF bestand.

Maatwerk